Formål

Formålet med Fandango

Fandango, Farum Revy- og Teater Aktører er en gruppe mennesker, der elsker at spille amatørteater. Ordet amatør betyder en, som elsker noget, og vores kærlighed er teaterlivet i en eller anden form.

Vi nyder at udfolde os sammen med mennesker, der deler vores interesse. At spille teater sammen skaber et stort fællesskab. Man kommer tæt på hinanden, kommer til at kende hinanden rigtig godt.

Det er dog ikke sådan, at vi spiller teater blot for vores egen fornøjelses skyld. På et tidspunkt bliver publikum meget vigtigt. At spille teater/revy kræver, at et publikum får lov til at se forestillingen, ellers bliver vores interesse blot terapi. Siden vores start den 26. februar 1997 har vi udelukkende beskæftiget os med lokal revy. Det har gennem årene skaffet os et ry blandt publikum som en underholdende, kritisk og underfundig samfundsrevser. Vores interesse for at spille teater bliver med et gammelt ord til “at gavne og fornøje, hav stedse det for øje”.

Vores teatergruppe er pt. dannet af rimeligt voksne mennesker. De medvirkende er i alderen fra ca. 30-70 år. På tidspunkter har vi haft fornøjelsen af at have meget yngre mennesker med, men børneteater er ikke vores felt, desværre. Vi er alle voksne, ansvarlige mennesker, der nyder en fælles interesse/kærlighed. En flok amatører.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*